Haver conegut i compartit converses amb l'Elsa Peretti, dissenyadora de joies i filàntropa, em farà sempre recordar-la i estimar el celler més bonic que existeix, Eccocivi, a Sant Martí Vell, el qual conec des dels seus inicis i valoro tot el que aporta al territori, així com els seus criteris de vinya sostenible. Vaig idear fer un esdeveniment amb ànima, i amb un equip multidisciplinari, amb diversitat de coneixements i saviesa, també d'edat i gènere, l’enfocament de totes les mirades va fer enriquir l’esdeveniment. Així neix «Maridant vins i música».
Un luxe viure en primera persona aquest maridatge, a l'era de Ca l'Elsa, sobre el celler soterrat exclusiu que va crear fa quinze anys. Un espai de vinyes i vins selectes que abracen el volcà forestal del Mont Rodó i l'espai natural de les Gavarres. Un luxe poder organitzar l’esdeveniment en el primer celler que va aconseguir el certificat de zero petjada de carboni, perquè m’agrada respectar el medi ambient, la biodiversitat i el territori.
Personalitzar detalls, mimar, donar calidesa i liderar l’art de l’hospitalitat són segells que dono en tot allò que organitzo. Acollir, informar i seduir són tres verbs imprescindibles quan gestiono experiències client i sentir la seva satisfacció és l’eina per mesurar l’èxit.